Santorini Pool Round Ø460 x 90 cm

3.995 kr.

Santorini Family Pool (Ø4.60 x 0.9m), er til den prisbevidste børnefamilie. En stabil stålvægspool, der kan holde til vandleg over flere sæsoner. Dybden på 90 cm er ideel til mindre børn på omkring 5 år og op efter.

Varenummer (SKU): 1943 Kategori:

Santorini Family pool er målrettet førstegangs poolejere, og opfylder behovet for en stabil stålvægspool, der kan holde til mindre børns vandleg over flere sæsoner.

Højden på 90 cm er ideel til mindre børn på omkring 5 år og op efter. Poolen er stor og dyb nok til de fleste vandlege og børnene kan uden problemer få fodfæste på bunden.

Poolen er beregnet til at stå ude hele året ligesom de større stålpools, og skal derfor klargøres til overvintring når badesæsonen er slut.

Pakken er komplet med skimmerpumpe og stige.

Santorini Familipool Ø4,6 er udarbejdet i galvaniseret stål, i den antracitgrå farve, som passer ind i det moderne havemiljø. Poolen rummer 13.500 liter, som giver god plads til de fleste vandlege.

Det galvaniserede stål er multibehandlet og lakeret til at kunne modstå det nordiske klima, ligesom pool lineren er udviklet i UV resistent 0,30 mm vinyl.

Poolen er udviklet til nem opstilling på et fast og jævnt underlag. Sættet er komplet med elektrisk skimmerpumpe og stige, som medfølger i den praktiske transportable emballage.

Pool size meter: Ø4.6x 0.9 m, 0,30 m
Pool volumen liter: 13,500

Vægt80 kg

Du kunne også være interesseret i...

SantoriniSantorini Pool Round Ø460 x 90 cm
3.995 kr.