PH Down 1,5 kg

85 kr.

PH Down til nedjustering af pH værdien, når den er for høj

Varenummer (SKU): 5004 Kategori:

pH-Down til justering af poolvandets pH-værdi. pH-Down bruges hvis pH-værdien er for høj og vandet er basisk (hårdt). Perfekt poolvand kræver at pH-værdien løbende testes og justeres. Den anbefalede pH-værdi ligger mellem 7,0 – 7,4 for at få optimal nyttevirkning af anvendte vandplejemidler. Hvis pH-værdien er over 7,4 skal den sænkes med pH-Minus. Hvis værdien er under 7,0 skal den hæves med pH-Plus. pH-værdien måles nemt med Swim & Fun Testsæt (1533).

Dosering: Tilfør 150 gr. pH-Down for at sænke pH-værdien med 0,2 pr. 10.000 liter vand. Det svarer til stregen for 100 ml. hvis du bruger produktets låg som målebæger. Opløs pH-Down i en ren plastbeholder med lidt vand. Tilsæt først vand. Lad cirkulationspumpen køre og fordel opløsningen langs poolkanten. Må aldrig blandes med andre kemikalier! Sørg for, at kemikalier ikke bliver fugtige under opbevaring. Opbevares i originalforpakning, aflåst og utilgængeligt for børn samt tørt frostfrit og ikke i direkte sollys.

pH-Down leveres i praktisk plastbeholder med børnesikret låg

Sørg for, at kemikalier ikke bliver fugtige under opbevaring. Opbevares i originalforpakning, aflåst og utilgængeligt for børn samt tørt frostfrit og ikke i direkte sollys.

Vægt1,5 kg

Du kunne også være interesseret i...

PH Down 1,5 kg
85 kr.