Filter System Pro Classic 600

3.600 kr.

For at holde poolvand frisk skal det løbende cirkuleres og renses. Dette kompakte filtersystem på 600W er komplet og passer til pools og havebassiner på op til 60.000 liter. Pumpen kan benyttes med saltvand. Filtersystemets pumpe gør det også muligt at støvsuge poolens bund med en bundsuger på teleskopstang.

Varenummer (SKU): 1042 Kategori:

Manual til samling af Filter System Pro Classic 600

For at holde poolvand frisk skal det løbende cirkuleres og renses. Dette kompakte filtersystem er komplet og passer til pools og havebassiner på op til 60.000 liter.

Filtersystemet består af en filtertank i vejrbestandigt materiale og en kraftig selvsugende pumpe, som samles på den medfølgende monteringsplatform. Pumpen er udstyret med forfilter, som er en ekstra praktisk foranstaltning når der skal gennemføres backwash (returskyl, rensning af filtermaterialet). Tydelige instruktioner på topventilen gør systemet nemt at håndtere, og driftstrykket i tanken kan hurtigt aflæses på det integrerede manometer.

Tilbehør: UV-lys og bundsuger (Skal købes ekstra)

Filtersystemets pumpe gør det også muligt at støvsuge poolens bund med en bundsuger på teleskopstang (art. 1586 og 1515). Bundsugeren kobles til anlægget via skimmeren, enten med en sugeslange (art. 1525) eller en standard poolslange (art. 1542).

Filtermateriale
Som filtermateriale kan benyttes enten Filterballs eller sand.

Filterballs (Art. 1069): Udover en høj filtreringsevne (ned til 10 micron) er Filterballs vandbesparende, fordi man ikke behøver at gennemføre backwash løbende. Istedet kan man nøjes med at vaske Filterballs i vaskemaskinen (uden sæbe), eller ved håndkraft, når sæsonen er slut. I forhold til andre filtermaterialer yder Filterballs et minimum af vandmodstand, hvilket giver en højere vandgennemstrømning. Det betyder at filteranlægget kan cirkulere alt poolvandet hurtigere, hvilket igen betyder mindre energiforbrug. En anden stor fordel er Filterballs lave vægt. Det er godt nyt for ryggen, når filtertanken skal tømmes. 100g Filterballs modsvarer hele 3,57 kg sand.

Filtersand (Art. 1903): Sand er det historisk mest anvendte filtermateriale. Og med god grund. Det naturlige materiale opfanger partikler ned til 40 micron. Til gengæld er sand, og især vådt sand, mega tungt. Det anbefales derfor, at filtersystemet står på den tiltænkte plads, inden sandet fyldes i tanken. Sand kræver også at der løbende, og minimum 2-4 gange pr. måned, gennemføres en backwash (returskyl) for at rense sandet. Det betyder at man bruger mere vand når man vælger sand som filtermateriale. På en pool med 30-40.000 liter vand, går der mellem 180 og 240 liter vand pr. backwash/returskyl.

Kraftig pumpe og stor filtertank
Med systemet følger en kraftig pumpe som er afpasset i kapacitet til filtertankens størrelse og den poolvolume der er angivet i specifikationerne nedenfor. Pumpen skal have kraft nok til at kunne cirkulere alt poolvandet 5 gange i døgnet – vel at mærke igennem filtermaterialet. Som tommelfingerregel skal pumpens rensningskapacitet være minimum poolens vandvolumen delt med 5. Pumpen kan benyttes med saltvand.

Montering og slangetilslutning
Systemet kan monteres direkte på alle pools og bassiner med et almindeligt pumpeudtag, og er tilpasset standard slanger på Ø32/38 mm. Leveres eksklusive filtermateriale og slanger til pool.

Specifikationer
Driftsovertryk ; 1,5 bar
Ledningslængde inklusive stik ; 1,5 meter
Max. omgivende temperatur ; 35 gr. C.
Min. omgivende temperatur; -4 gr. C
Maks. poolstørrelse liter; 60,000
Lydniveau dB(A); 70
Pumpekraft; 600 W
Pumpkraft l/time; 17,000
Rensningskapacitet l/time Filterballs; 12,700
Rensningskapacitet l/time filtersand; 12,180
Qmax l/min; –
Hmax m; 10
Manometer; Ja
Forfilter; Ja
Filtertank størrelse mm; Ø 500
Filtersand kg; 75
Filterballs gram; 2100
Strøm; 230V / 50Hz
Slangeforbindelse mm; Ø32/38/50
Pumpetype; selvsugende

Vægt 8 kg

Du kunne også være interesseret i...

Filter System Pro Classic 600Filter System Pro Classic 600
3.600 kr.