Poolrobot

Poolrobot - Spar en masse tid

En poolrobot er smart, når man gerne vil spare en masse tid og slippe for det hårde rengøringsarbejde.

En af de store usikkerheder omkring, at have en swimmingpool er rengøringen.

En poolrobot er enkelt set en støvsuger, der automatisk rengør swimmingpoolen og vandet. Afhængig af modellen klarer robotten også vandlinjen og poolens sider.

Vores poolroboter

scooby pool robot

Robot Scooby

Scooby er en multitalent poolrobot, som udover at rengøre poolvægge, gulv og vandlinje, også kan filtrere vandet for ultra fine partikler. Robotten er designet til svømmebassiner op til 50m2 med en dybde på maks. 2,5 meter. Filterkurven opsamler partikler ned til 0,59 mm. Robotten har en automatisk rengøringscyklus på 2 timer, hvorefter den selv stopper.

Rengøringsområde: Bund, Vægge og Vandlinje

UFO FX3 Pool Robot

UFO er en lille praktisk kabelløs poolrobot som bundsuger op til 50 m2 og 2 meters dybde på en 90 minutters cyklus, og er meget nem at rengøre. En opladning tager ca. 5-6 timer, hvorefter den er parat til at komme på eventyr igen i poolen.

Overflade type: Beton, Fiberglas, Mosaik, Maling, Polyester, Fliser og Vinyl liner

Pool Robot med sidebørster

Pool Robot er en multitalent poolrobot, som udover at rengøre poolvægge, gulv og vandlinje, også kan filtrere vandet for ultra fine partikler. Robotten er designet til svømmebassiner op til 50m2 med en dybde på maks. 2,5 meter. Filterkurven opsamler partikler ned til 0,59 mm. Robotten har en automatisk rengøringscyklus på 1 eller 3 timer, hvorefter den selv stopper.

Rengøringsområde: Bund, Vægge og Vandlinje

Overflade type: Beton, Fiberglas, Mosaik, Maling, Polyester, Fliser og Vinyl liner

pool raptor robot

Pool Robot Raptor

PoolRaptor er en ny type af meget effektive og energibesparende robotstøvsugere. Kan rengøre op til 200 m3. Gennem dens avancerede computerkontrollerede styresystem, kan den rengøre poolens sider, bund og vandlinje helt automatisk. Rengør bund, sider og vandlinje, tre automatiske rengøringsprogrammer, nem at åbne og let at rense. Med den tilhørende SmartPhone App kan du let og enkelt styre poolrobotten manuelt rundt i poolen, eller vælge et af de tre automatiske rengøringsprogrammer. Samtidig med rengøringen, filtrerer robotten poolvandet og fjerner svævepartikler. Effektiv rengøring af hele poolen kontrolleret med Smartphone

Rengøringsområde: Bund, Vægge og Vandlinje

Overflade type: Vinyl liner

Brug for rådgivning?

Kontakt os nu nu tlf. 42 734 733 eller udfyld