Klor til pool

Nedgravet pool

Poolklor - Godt at vide

Det kan være svært at finde ud af hvilke klor-produkter man skal vælge til sin swimmingpool. Derfor er der her en hurtig forklaring på de 3 typer klor-produkter der findes:

Langsomt opløseligt poolklor
Kan fx være klassiske langsomklor tabletter.

Stabiliseret pool klor
Stabiliseret poolklor indeholder cyanursyre – et stabiliseringsstof der anvendes for, at opnå en optimal vandkvalitet og velafbalanceret badevand. 

Ustabiliseret pool klor
Er også kaldet Calcium Hypoclorit der er en kalkholdig klorform. Denne klortype kræver daglig manuel håndtering af poolvandet.

Vores klorprodukter

klor, hth, saniklar, ustabiliceret

Calcium Hypoclorit 10 kg

Activ Pool Klor SuperChock er et ustabilliseret, og meget letopløseligt granulat med et ekstra højt klorindhold på 70%. Klor SuperChock er meget velegnet til daglig klorering af poolen samt til chokkloreringer. Desinfektion af pool vandet i pools med høj aktivitet sikres ved at opretholde et klorindhold på 1-3 mg/l og en pH værdi mellem 7,0 – 7,4. Klorindhold: 70%.

hurtig, klor, hth, bayrol

Hurtig klor 5 kg

Activ Pool Klor Quick anvendes til desinfektion af poolvand. Sikker desinfektion af badevandet i pools med høj aktivitet opnås ved at opretholde et klorindhold på 1-3 mg/l og en pH værdi mellem 7,0-7,4.

Kontrollér og justér regelmæssigt klor og pH-niveauet.

Klorindhold: 56%.

Klor SuperStiks 300g tabs 5,4 kg

Activ Pool Klor SuperSticks 300g er en nyhed indenfor desinfektion af poolvand. De langsomtopløselige klor sticks, uden stabilisator og med ekstra højt klorindhold, gør det nemt at dosere den rette mængde klor i poolen.

Klor SuperSticks består af 300g ustabiliseret klor, som er presset til en tablet. Hver enkelt tablet er forsynet med et doseringshylster, som sikrer en jævn og langsom tilførsel af klor til poolvandet. Doseringshylstret skal derfor ikke fjernes før brug.

Klor SuperSticks kan placeres direkte i skimmerkurven eller lægges i en klorflyder.

Klor Longtabs Multi 200g 5 kg

Activ Pool effektive multi-tabletter gør det praktisk og enkelt at vedligeholde swimmingpools. Activ Pool Klor LongTabs Multi har f.eks. pH stabilisator, langsomklor, belægningsmiddel og flockningsmiddel samlet i én tablet. Tabletterne har ligeledes et højt indhold at klor på 82%, som sikrer hygiejnisk rent badevand.

Klor Longtabs 200g 5 kg

Activ Pool Klor LongTabs 200g benyttes til den løbende vedligeholdelse af pool vandets renhed.

Klorindhold: 90%.

Emballage: Plastspand.

Testsæt PH/Klor

Produktet indeholder:

20 stk. PH piller

20 stk Klor piller

Brug for rådgivning?

Kontakt os nu nu tlf. 42 734 733 eller udfyld